Telefon 063 80 53 874 | Email: [email protected]

Oraščanka

Zdrava ishrana – Zašto je važno i bitno?

Svakodnevna zdrava ishrana je veoma važna!

Ukorenjeno mišljenje je da „ne znamo šta jedemo“ a zdrava ishrana je postala retkost. Postoji verovanje da nijedan sastojak koji konzumiramo „nije kvalitetan“, teško je reći ko se zaista hrani zdravo. Aditivi i veštačke arome već dugo su zastupljeni na tržištu. Ovo je omogućilo i lakše kreiranje mišljenja da ništa što unosimo u organizam nije prirodno i čisto. U velikoj većini slučajeva ovo i jeste tačno. Živi se brzo a hrani se kako se može. Međutim, još uvek ima proizvođača prehrambenih proizvoda koji žele da ponude i sebi i drugima 100% prirodne namirnice.

Orascanka Prirodni proizvod bez aditiva, srednje pakovanje sa svim vrstama proizvoda.
Orascanka Prirodni proizvod bez aditiva

„Ono si što jedeš“ – Stara izreka

Slatkiši, čips, šunka, sirevi, pašteta, keks i drugi mašinski proizvodi uglavnom su puni veštačkih zaslađivača, boja, aroma i pojačivača ukusa. Ovi dodaci industrijsku hranu čine ukusnijom i na izgled primamljivijom, ali ukoliko se često unose, mogu da izazovu zavisnost. Ona se između ostalog manifestuje i tako što „prirodna“ hrana, bez aditiva, postaje bezukusna. Kao prateća pojava javljaju se i problemi sa varenjem, respiratornim sistemom i neraspoloženjem. Ovo sve zajedno jako nepovoljno utiče na zdravlje svakoga od nas i čini svakodnevicu lošijom. Potpuno prirodna hrana je jedina i prava alternativa ali je nažalost nema u tolikom izobilju kao gore navedenih proizvoda.

Orascanka Prirodni proizvod bez aditiva u sva tri pakovanja, velikom srednjem i malom.
Orascanka Prirodni proizvod bez aditiva

Srećom sa pojavom Oraščanke jedna stvar je sigurna, imate detoks terapiju od svakodnevnog unosa aditiva. Oraščanka vraća zdravu ishranu u fokus. Oraščanka se proizvodi bez dodataka, ikakvih. Jedini sastojci koji su u njoj su baš oni koji je opisuju. Polusuva šljiva, jezgro oraha i čokolada sa dodatkom omota od keksa, kikirikija ili kokosa. Jedini sastojci koji nisu navedeni a Oraščanku čine unikatnim proizvodom su planinski vazduh iz srca Šumadije. Takođe ljubav sa kojom je svaki komad pripremljen i naravno tajni sastojak, koji sada ne smemo otkriti. Jedino vlasnik gazdinstva na kome se Oračanka pravi zna koji je to sastojak. Ne želi da ga otkrije za sada jer onda i ne bi biot toliko tajan. Ali nas je uverio da je potpuno prirodan i da nema konzervansa.

A.M.

%d bloggers like this: